Szívfacsaró: kisodródott autó gázolt el egy családot, a 3 hónapos csecsemő azonnal meghalt

Forrás: Pixabay.com -
gázolás csecsemő baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 32 éves édesanyát, egy babakocsiban fekvő kisbabát és egy 39 éves férfit ütött el két Honda Civic személygépkocsi, miután New York utcáján karamboloztak és az egyik jármű a járdára sodródott. 

A 2017-es ezüst színű Honda Civic sofőrje rossz irányba hajtott be a New York Brooklyn utcájába, amikor nekiütközött egy fekete, 2020-as Honda Civic-nek. A két sofőr elveszítette az irányítást az autók felett, az egyik Civic a járdára sodródott, ahol elütött egy 32 éves édesanyát, a babakocsiban fekvő kisbabáját és egy 39 éves férfit. A kisbaba a szemtanúk szerint kirepült a babakocsiból és azonnal szörnyethalt. Az anya életéért még küzdenek - írja a Daily Star.

A kisbaba 15-20 métert repült a babakocsiból, azonnal meghalt. Forrás: Pixabay.com

A 2017-es Honda sofőrje és az autóban tartózkodó férfi utasa is gyalog próbált meg elmenekülni a helyszínről, de pár utcával arrébb elkapták őket.

- nyilatkozta az egyik szemtanú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.