Menet közben húzta be a kéziféket a részeg utas az M6-os autópályán

Forrás: Police.hu -
M6 baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tolna megyei rendőrök büntetőeljárást indítanak a bátmonostori férfi ellen.

Anyagi káros baleset történt 2021. szeptember 14-én 12 óra 47 perckor az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán Paks térségében, a 105-ös kilométerszelvény közelében. Egy kecskeméti férfi közlekedett az általa vezetett személygépkocsival, amikor a járműben utazó jobb első ülésen ülő utas, egy bátmonostori lakos ittas állapotban, zavarodottság jeleit mutatva, ismeretlen okból hirtelen behúzta a rögzítőféket. Ezt követően az autó megcsúszott, a jármű vezetője elvesztette uralmát a kocsi felett, és jobbra sodródva letért a leállósávba, majd a jobb oldali szalagkorlátnak csapódva visszatért az úttest közepére, ahol megállt.

Menet közben húzta be a kéziféket a részeg utas az M6-os autópályán Forrás: Police.hu

Az utast megszondáztatták a rendőrök, ez pozitív értéket mutatott. A férfit végül kórházba is szállították. A Paksi Rendőrkapitányságon a 36 éves utassal szemben büntetőeljárást indítanak.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.