Szörnyű: Többen a tengerbe fulladtak Franciaország földközi-tengeri partvidékén

Forrás: Shutterstock -
tenger Franciaország fulladás halálos áldozatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét ember a háborgó tengerbe fulladt szerdán Franciaország földközi-tengeri partvidékén - közölte a La Depeche du Midi című helyi lap.

Az újság úgy tudja, hogy a 64 és 73 év közötti fürdőzők a partvidék különböző pontjain vesztették életüket. Egy ember eltűnt, ketten pedig súlyosan megsérültek.

A francia helikopteres mentőegységeket a nap folyamán 14 bajba került úszóhoz riasztották a Montpellier és Béziers közötti partszakaszon. Hét embert sikerült újraéleszteni, hét esetében viszont már későn érkezett a segítség.

Több strandoló a háborgó tengerbe fulladt Franciaország földközi-tengeri partvidékén (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A nyári szezon végével a strandokat már nem tartják szemmel folyamatosan a vízimentők. Egyes helyeken be is tiltották a délutáni fürdőzést a viszontagságos időjárás miatt.

Forrás: MTI

Percekig lebegett arccal lefelé a vízben a 7 éves Vince: az úszómester mobilozott

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.