A dunakeszi mészárlásban elhunyt család rokonai nem szeretnék, ha az áldozatok a gyilkossal egy időben és egy helyen lennének eltemetve.

Öt nap telt el a borzalmas dunakeszi családi mészárlás óta, de még mindig felfoghatatlan, ami történt. 

A környékbeliek, ismerősök imádták a kedves nagymamát, lányát és unokáját, és nem tudják megérteni, hogy volt képes ezt tenni velük a fiú édesapja.

"Lindácska csodálatos anya volt, Maxikáért élt. Amikor idejött, még nem tudtuk, mi űzte ide a saját, szép házából a kisfiúval együtt, mert sosem beszélt a gondjaikról, sajnos már megtudtuk" - mesélte a család közeli ismerőse, aki hozzátette, mindenképpen szeretnék utolsó útjára elkísérni az áldozatokat.

Szívszorító részletek derültek ki a dunakeszi család temetésével kapcsolatban - ezt semmiképpen nem akarják a rokonokFotó: Koncz Márton - Origo

"Szeretnénk, ha Évike, Melinda és Maxi egy időben lenne eltemetve, és egy helyen. Évike életében is bármit megtett volna a lányáért és az unokájáért, az a minimum, hogy egy helyen nyugszanak majd" - jelentette ki az asszony.

Azt a családtagok képtelenek lennének elviselni, ha Zoltánnal egy időben és egy helyen lennének eltemetve az áldozatok - írja a Bors.

"Tudom, hogy az apja volt a kisfiúnak, de az ilyen ember nem apa, csak egy önző féreg. Nem érdemli meg, hogy azzal a csodás kisfiúval nyugodjon egy helyen, akinek elvette az életét, nem beszélve Melindáról és Évikéről" - tette hozzá.