időjárás szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rövidtávú előrejelzések szerint hétvégén még élvezhetjük a napsütést, de hétfőre ismét csapadékos idő várható. A reggelek és esték már hűvösek maradnak, így a pulóver vagy kis kabát ne maradjon otthon. 

Csütörtök


A reggeli párafoltok feloszlása után napos, gomolyfelhős idő lesz. Zápor inkább csak eleinte az északkeleti tájakon fordulhat elő. A délnyugati szél napközben fokozatosan megélénkül. Reggel 2 és 12, délután 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek


Délnyugaton többórás napsütés, máshol észak felől felhősödés várható. Északkeleten elszórtan alakul ki záporeső. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. 19 és 25 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Szombat


A többórás ragyogó napsütést csak egy délnyugat felől érkező fátyolfelhő-sáv zavarhatja. Eső sehol sem lesz. 20-27 fok között alakul a maximum, délen nyárias idő valószínű. Mérsékelt marad a délies légmozgás.

Vasárnap


Marad a nyárias idő sok napsütéssel és gomolyfelhőkkel. Esetleg a Nyugat-Dunántúlon fordulhat elő zápor, vagy zivatar. 20-27 fokos meleg ígérkezik.

Forrás: Shutterstock

Hétfő


Erősen felhős időre van kilátás, és szórványosan lehetnek záporok, zivatarok. Az északi szél több helyen lesz élénk. 19 és 25 fok közötti értékeket mérhetünk délután - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.