Maros Gábor teljesen összeomlott, amikor megtudta, hogy imádott felesége megcsalta. Annyira rosszul viselte a hírt, hogy sztrókot kapott és beadta a válókeresetet. Azóta azonban újabb fordulatot vett az élete: felépült és ismét együtt van feleségével. 

Nagyon nehéz időszakot tudhat a háta mögött Maros Gábor. A színész nyáron sztrókot kapott, miután megtudta, hogy imádott felesége megcsalta. Nem működött a bal lába és beszélni sem tudott, ráadásul a válókeresetet is beadta. Mélyponton volt, de szerencsére azóta újabb fordulatot vett az élete. 

Maros Gábor helyzete rendeződöttForrás: Wikipédia/Solymári

"Augusztusban kerültem kórházba, de szerencsére nem voltam sokat bent. Nagyon megijedtem, mert nem mozgott a bal oldalam. Hiába próbáltam, a kezem és a lábam egyszerűen nem működött, ráadásul beszélni sem tudtam. Féltem, hogy így maradok. Már teljesen jól vagyok, nem maradt vissza semmilyen tünet. Rendesen beszélek, tudok járni, ennél nagyobb ajándék nincs is számomra. Az egészség a legfontosabb, és bár ezt mindig is tudtam, a sztrók ráébresztett, hogy mennyire törékeny az emberi élet" - árulta el a Blikknek.

Hatalmas boldogság az is, hogy feleségével sikerült rendezniük a helyzetüket és újra egy párt alkotnak. Ez nagyon érzékeny téma, de minden rendben van. Megbeszéltük, amit kellett, és ismét minden olyan, mint régen. Újra együtt vagyunk a feleségemmel, ám ennél többet nem kívánok mondani" - árulta el.