Reklámfotózás közben támadta meg a leopárd a gyönyörű modellt: brutális sérüléseket szenvedett

modell fotózás leopárd támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem fogja elfelejteni legutóbbi munkáját a modell, akire reklámfotózás közben támadt rá egy leopárd. A fiatal lány az orvosoknak és a szerencsének köszönheti, hogy életben maradt.

Jessica Leidolph német modell augusztusban vett részt egy reklámfotózáson, amelyen egy leopárd volt a partnere. Az állat több filmes projektben is részt vett az elmúlt években, így hozzá volt szokva az emberekhez és a kamerákhoz. Ezúttal mégis megtörtént az, ami amire senki nem számított: a reklámban használt leopárd ugyanis nekiugrott a fiatal lánynak és elkezdte marcangolni.

"Ha a nyaki ütőeremet kapta volna el, azonnal végem lett volna. Amikor a támadás történt, arra is gondoltam, hogy ennyi volt"

- mesélte a sokkoló részleteket Jessica, aki a történtek után két hétig feküdt kórházban, és az orvosok három fémlemezt ültettek be az arcába - írja a Bild.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.