Megdöbbentő számok: Kiderült, valójában mennyi embert raboltak el az ufók

Forrás: Thinkstock -
emberrablás ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai lap összeállítást készített arról, hogy pontosan hány ufóészlelés történt eddig a világban. Megdöbbentő eredmény született.

A világon az első földönkívüli észlelés 1961-ben történt, azóta pedig mindenki kíváncsian kapja fel a fejét, ha kiderül, hogy egy újabb ufó látogatta megt a bolygónkat.

A Daily Star nemrég készített egy összeállítást arról, hogy pontosan hány ufó észlelés történt eddig a világban, valamint arról is lerántotta a leplet, hogy a zöld és szürke lények milyen céllal érkeztek általánosságban a Földre.

Harminc évvel ezelőtt Amerikában már készítettek egy közvélemény-kutatást a földönkívüliekkel kapcsolatban, már akkor is megdöbbentő eredmény született. A felmérés szerint négymillió ember mondta azt, hogy őt már elrabolták az idegenek.

Megdöbbentő számok: Kiderül, valójában mennyi embert raboltak el az ufók (A kép illusztráció) Forrás: Thinkstock

Hilary Porter volt honvédelmi minisztériumi alkalmazott például arról vallott, hogy őt egy egész életre elrabolták a zöld lények. Az első találkozáskor mindössze öt éves volt.

"Levetkőztettek és valamiféle ágyra fektettek. Egy szörnyű, éles hangszerrel játszottak a fülembe, én pedig csak sikítottam. Ezek után nem emlékszem semmire" - mondta.

Jenny Randles szakértő véleménye szerint a földönkívüliek látogatásának célja a megtermékenyítés, egy hibrid faj léterhozásával kapcsolatos. Éppen ezért a célpontjuk főként fiatal, nemzőképes férfiak.

Michael P Masters orvos úgy véli, hogy az ufók valójában nem is idegenek, hanem földi emberek, csak egy másik időből érkeztek.

"Tudjuk, hogy hosszú evolúciós múltunk van ezen a bolygón és az is feltételezhető, hogy a technológiánk egyre csak fejlettebb lesz."

Demi Lovato földönkívüliekkel találkozott a sivatagban: elárulta, hogy néztek ki

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.