Borzalmas: Halálos balesetet idézett elő egy járdán hagyott e-roller

roller baleset e-roller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos balesetet okozott egy járdán hagyott e-roller Svédországban, a Stockholmtól 100 km-re nyugatra fekvő Västerås városában.

Egy nyolcvanas éveiben járó férfi vesztette életét a Stockholmtól 100 km-re nyugatra fekvő Västerås városában, miután

kerékpárjával egy dombról lefelé haladva beleütközött egy kerékpárúton hagyott elektromos rollerbe.

A rendőrség halálos közúti baleset okozása miatt hivatalból indított eljárást. A vizsgálat során megkeresik azt a céget, amely a robogót üzemelteti, és a cégen keresztül igyekeznek megállapítani, ki hagyhatta ott az úton a rollert - számolt be a szörnyű tragédiáról a Balesetmegelőzés Facebook oldal.

Hozzátették, hogy nem ez az első e-rolleres tragédia Svédországban, 2019. februárjában egy fiatalember halt meg, amikor e-rolleren haladva egy személygépkocsival ütközött. A témához kapcsolódó hír, hogy az év elején Stockholm pénzbírságot vezetett be azokkal a cégekkel, vállalkozásokkal, üzemeltetőkkel szemben, melyeknek gazdátlan e-rollereit a főváros közlekedési felügyelőinek kell az útról eltávolítaniuk. A bírság összege minden egyes alkalommal 250 euró (azaz kb. 90.000.-Ft).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.