Hatalmas változásra számíthatunk szerdától: íme, a részletek

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
eső napsütés időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn és kedden még jó időre készülhetünk, szerdától azonban lehűl a levegő. 

Hétfő


A reggeli párásság megszűnése után ismét sok napsütésre, emellett fátyolfelhőzetre számíthatunk. Eső nem lesz. A délkeleti szél változatlanul élénk lesz. 24-25 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Kedd


Estig nem lesz változás az időjárásunkban: marad a napos, változóan felhős, délen már nyárias időjárás: itt a hőmérséklet csúcsértéke eléri a 25-26 fokot. Többfelé megerősödik, néhol már viharossá fokozódik a délkeleti szél. Estétől megkezdődik a felhőzet növekedése.

Szerda


Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Nyugat felől egyre többfelé várható kiadós eső, záporeső. ÉNy-on az északnyugati, máshol a délkeleti szél lesz erős. 15-17 fok köré csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására.

Csütörtök


Marad a borongós, szürke időjárás többfelé újabb esővel, szitálással. Mindössze 11 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.