"Akár félmillió forintot is elkérhet" - ennyit kereshet Hosszú Katinka egyetlen posztjával

Forrás: instagram.com/hosszukatinka -
Hosszú Katinka bejegyzés Instagram kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek közösségi oldalai nemcsak arra jók, hogy megosszák a felhasználókkal a mindennapjaikat, hanem arra is, hogy ott reklámozzanak különböző termékeket. Egészen szép összegeket kréhetnek el egy-egy reklámfotóért, Hosszú katinka akár félmilliót is. 

A sztárok Instagram-oldalán időről időre feltűnnek fizetett hirdetések, amikért szép összegeket lehet elkérni. Nemcsak itthon népszerű ez a hirdetési forma, hanem az egész világon. Az egyik legjobban kereső sportoló Cristiano Ronaldo, ő egyetlen bejegyzésével 385 millió forintnak megfelelő összeget kereshet, aminek persze a haza sportolók a nyomába sem érnek, de így is szép summát akaszthatnak le a reklámfotókkal.

Hosszú Katinka szép összeget kereshet az Instagramon Forrás: instagram.com/hosszukatinka

Mi nem hiszünk abban, hogy érdemes csak egy posztra vagy sztorira szerződni, a több bejegyzésből álló kampányok sikeresebbek"

Blikknek

Szabados Gábor sportközgazdász szerint az Instagram-hirdetések hitelesebbek a felhasználóknak, és kevésbé zavarják őket. "E

A közösségi oldalakat egyébként is nézik az emberek, a felhasználók könnyebben elfogadják, hogy fizetett tartalommal találkoznak

Ők a legnépszerább magyar sportolók:

  1. Dzsudzsák Balázs (labdarúgás) 1 005 289 követő
  2. Tóth Attila (fitnesz) 492 751 követő
  3. Hosszú Katinka (úszás) 413 588
  4. Kabát Péter (labdarúgás) 399 771
  5. Zozo Kempf (BMX) 362 380
  6. Rubint Réka (fitnesz) 361 000
  7. Szoboszlai Dominik (labdarúgás) 293 000
  8. Balogh Robin (fitnesz) 285 249
  9. Tápai Szabina (kézilabda) 242 299
  10. Kiss Virág (fitnesz) 238 147

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.