Berki Krisztián Facebook-oldalán figyelmeztetett mindenkit arra, hogy ne legyenek előítéleteink. Korábban ő is lenézte a testépítőket, ami saját bevallása szerint óriási hiba volt. 

"Korábban még futballistaként sosem tiszteltem a testépítőket! Óriási hiba volt a részemről! Az akkor még zéró tapasztalatom mellett butaság és felelőtlenség volt sztereotípiákat gyártanom a testépítésről! Ráadásul mindezt úgy tettem, hogy akkor fogalmam sem volt, hogy kb 10 évvel később 2X Magyar Bajnok testépítővé válok majd. K@rva könnyű otthonról a bundás kenyér mellől fröcsögve lesz@rozni mindent és mindenkit" - kezdte Facebook-oldalán Berki Krisztián, aki a feltöltött fotóján egy testépítővel pózolt. 

Berki Krisztián elmondta a véleményét a fröcsögőkrőlForrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki

"A 20-as éveim elején én magam sem voltam különb az imént említett emberektől! A fejlődés a személyiségünk kialakulása közben ejtünk hibákat. A tudatlanságunk által meghozott hibáink megbocsáthatóak, de a szándékos rosszindulat soha!

Az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások a legtöbbször olyan embertől (emberektől) érkezik, aki életében nem fogott még súlyt a kezében, vagy életében nem diétázott 8-20 héten azaz 5 hónapon keresztül" - folytatta okfejtését Krisztián, akinek hamarosan megszületik a második gyereke.