Brutálisan kivégezte feleségét, majd a saját életét is kioltotta a tiszaföldvári férfi: fiúk talált rá a holttestükre

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság házaspár Tiszaföldvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találta a szüleit tiszaföldvári házuk udvarán, illetve műhelyében egy fiatal fiú. Apja agyonverte édesanyját, majd magával is végzett. 

Holtan találtak egy nőt és egy férfit Tiszaföldváron, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - közölte a megyei rendőr-főkapitányság pénteken közleményben az MTI-vel.

Megölhette feleségét, majd magával is végzett egy férfi Tiszaföldváron (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A tájékoztatás szerint egy helyi lakos tett bejelentést október 7-én, csütörtökön, hogy szüleit holtan találta tiszaföldvári házuk udvarán, illetve műhelyében. A jelenlegi adatok szerint a férfi oly módon bántalmazta a feleségét, hogy a halálát okozta, majd önmagával is végzett - írták.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja a körülményeket - közölték.

A meggyilkolt kétéves kisfiú apjának megrendítő vallomása: "Egy élet is kevés lesz ahhoz, hogy feldolgozzam a történteket"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.