Felfoghatatlan: Elhunyt a sztárséf: halálhírét zokogva jelentette be az édesanyja

sztárséf halál gyász Fuller Goldsmith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmasan fiatal volt.

Fuller Goldsmith három éves kora óta harcolt leukémiával, az elmúlt években már négyszer sikerült leküzdenie a gyilkos kórt; azonban nem sokkal a 18. születésnapja előtt szervezete feladta a küzdelmet.

A fiatal sztárséf 2020 augusztusában jelentette be a nyilvánosságnak, hogy kigyógyult a rákból, idén februárban sajnos agydaganatot diagnosztizáltak nála.

Fuller nem futamodott meg, biztos volt benne, hogy sikerül legyőznie halálos betegségét. Az elmúlt időszakban hol jobban, hol rosszabb állapotban volt. Édesanyját sokkolta a halálhíre - írja a Blikk.

"Tudtuk, hogy elfáradt és kész feladni, de álmunkban sem gondoltuk volna, hogy arra ébredünk, meghalt. Tegnap még jól volt, meccset nézett, játszott. De legalább álmában, békésen hunyt el, nem voltak fájdalmai"

- mondta Fuller édesanyja.

Szerettei szeme láttára, holtan esett össze a fiatal édesanya: ez okozta halálát

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.