Hatalmas fordulat! Visszatérnek a képernyőre a Dancing with the Stars kiesett táncosai

TV2 Dancing with the Stars Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös meglepetést tartogat mára a TV2 a nézőknek, ugyanis megrendezik a Zsűrik éjszakáját. Hogy ez mit jelent? A TV2 két szuperprodukciója egy estére egyesül, ugyanis szombaton a Sztárban Sztár leszek! mesterei is elmondják véleményüket a táncokról. 

Lélegzetállító produkciókkal és egy nem mindennapi nyitánnyal készülnek a Dancing with the Stars versenyzői a táncos showműsor harmadik adására. A The Greatest Hollywood Show különlegessége, hogy a cirkuszok világát megidéző, grandiózus nyitányban a korábban kiesett versenyzők is parkettre lépnek, A The Greatest Showman betétdalát pedig Tóth Andi és Kamarás Iván énekli.

A TV2 táncos showműsorának még versenyben lévő tíz párosa az este folyamán a legnagyobb filmslágerekre táncol. De a szombat este nem csak ezért lesz különleges. Október 9-e ugyanis egyben A zsűrik éjszakája is, hiszen a Dancing with the Stars zsűrije (Molnár Andrea, Ördög Nóra, Bereczki Zoltán, Kováts Gergely Csanád) mellett a Sztárban Sztár leszek! négy zsűritagja (Köllő Babett, Tóth Gabi, Majoros Péter Majka, Pápai Joci) a páholyból követi és kommentálja a produkciókat.

Ez is érdekelhet: Dancing with the Stars: Demcsák Zsuzsa elárulta, miért örül a kiesésének - Videó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.