Csuti elárulta: ennyit ér egy több tízezres követőtáborral rendelkező Insta-oldal

Forrás: LifeTV -
Csuti influenszer Instagram hacker közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina férje, Szabó András Csuti már évek óta egy jól működő social media vállalatot vezet. Így pontosan tudja, mennyit ér egy menő Insta-oldal és mit lehet tenni a hackertámadások ellen. 

Csuti évek óta foglalkozik a közösségi médiával, így bőven van tapasztalata abban, hogy mekkora kárt tud okozni egy több tízezres táborral rendelkező Insta-oldal elvesztése.

Szabó András Csuti sikeres social media vállalatot vezet. Forrás: LifeTV

- nyilatkozta a szakember a Metropolnak, aki azt is hozzátette, hogy érdemes ilyen esetben ügynökségekkel együttműködni. Az ő cége például már több oldalt is visszaszerzett, mivel megvannak a szakmai kapcsolataik a hackerek felkutatására.

Több magyar sztár is már a hackerek áldozatává vált. Békefi Vikit, a Sztárban sztár leszek! első szériájának győztesét saját Facebook-fiókjából zárták ki, míg Radics Gigi és Debreczeni Zita Instagram-oldalát arab, illetve török hackerek nyúlták le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.