Feladta magát a nő, aki egy fonyódi buszmegállóban hagyta újszülött csecsemőjét

Forrás: Police.hu -
buszmegálló csecsemő Fonyód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, paplanba bugyolált újszülöttet találtak egy fonyódi buszmegállóban október 10-én késő délután. Az alig 30 perces csecsemőt egy házaspár vette észre kutyasétáltatás közben.

Az újszülött kislány a lakossági bejelentésnek, a somogyi rendőrök gyors közbelépésének és a mentők szakszerű ellátásának köszönheti az életét. Az Országos Mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai a kisbabát megvizsgálták, és megállapították, hogy nem sokkal korábban jött világra. A nyomozók az adatgyűjtés során azonosították a 37 éves zalaegerszegi nőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Feladta magát a nő, aki egy fonyódi buszmegállóban hagyta újszülött csecsemőjét Forrás: Police.hu


L. Marianna 2021. október 13-án feladta magát a megyei Rendőr-főkapitányságon, ahol a nyomozók emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.