Tragédia: halálra gázolt egy nemzetközi vonat egy embert Dunakeszi és Göd között

Forrás: -- -
vonatbaleset gázolás vonat Dunakeszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnapi napon meghosszabbodott a menetidő a Budapest–Vác–Szob vonalon, mivel a 476-os számú Metropol nemzetközi vonat elgázolt egy embert.

Dunakeszi és Göd között a Keleti pályaudvarról Breclavba 19:25-kor elindult 476-os számú Metropol nemzetközi vonat elgázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt a két állomás között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok. A Budapest–Vác–Szob vonalon 15-20 perccel meghosszabbodik a menetidő - adta hírül kedd este a Mávinform Facebook-oldalán.

Dunakeszi és Göd között a Keleti pályaudvarról Breclavba 19:25-kor elindult 476-os számú Metropol nemzetközi vonat elgázolt egy embert. Forrás: --

A Budapest–Vác–Szob vonalon fokozatosan állt helyre a menetrendszerű vonatközlekedés. Az esemény miatt a Prágából a Nyugati pályaudvarra tartó 281-es számú Metropolitan EC jelentős késéssel közlekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.