Orvosi csodával ér fel, hogy a 70 éves idős asszony életet adott gyermekének. Még az orvos sem akarta elvállalni. 

Az idős indiai asszony, Jivunben Rabari életet adott elsőszülött gyermekének. Férjével, a 75 éves Maldharival 45 éve élnek boldog házasságban, és mindig vágytak egy közös gyermekre. Évtizedekig próbálkoztak természetes úton, majd februárban mesterséges megtermékenyítéssel végre megfogant a gyermekük - írja a Daily Mail.

Szakemberhez fordultak, ám az orvos, dr. Bhanushali első körben nem akarta elvállalni az indiai házaspárt. Egy újságírói kérdésre válaszolva ezt mondta: 

„Először azt mondtam neki, hogy ilyen idős korban nem lehet gyermeke, de ő ragaszkodott a dologhoz. Azt mondta, hogy sok idős családtagjának sikerült teherbe esnie mesterséges megtermékenyítéssel, ezért ő is szeretné megpróbálni a módszert. Ez az egyik legritkább eset, amivel valaha is találkoztam."

Az azértt meg kell jegyezni, hogy egy, a 70 éves nőénél jóval fiatalabb petesejtet használtak a beültetésre. Csodával határos módon a megtermékenyítés sikeres volt, és a gyermek mindenfajta komplikáció nélkül, makkegészségesen jött világra.