Orvosi csoda: megszülte első gyermekét a 70 éves asszony

Születés orvos gyermek India újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvosi csodával ér fel, hogy a 70 éves idős asszony életet adott gyermekének. Még az orvos sem akarta elvállalni. 

Az idős indiai asszony, Jivunben Rabari életet adott elsőszülött gyermekének. Férjével, a 75 éves Maldharival 45 éve élnek boldog házasságban, és mindig vágytak egy közös gyermekre. Évtizedekig próbálkoztak természetes úton, majd februárban mesterséges megtermékenyítéssel végre megfogant a gyermekük - írja a Daily Mail.

Szakemberhez fordultak, ám az orvos, dr. Bhanushali első körben nem akarta elvállalni az indiai házaspárt. Egy újságírói kérdésre válaszolva ezt mondta:

„Először azt mondtam neki, hogy ilyen idős korban nem lehet gyermeke, de ő ragaszkodott a dologhoz. Azt mondta, hogy sok idős családtagjának sikerült teherbe esnie mesterséges megtermékenyítéssel, ezért ő is szeretné megpróbálni a módszert. Ez az egyik legritkább eset, amivel valaha is találkoztam."

Az azértt meg kell jegyezni, hogy egy, a 70 éves nőénél jóval fiatalabb petesejtet használtak a beültetésre. Csodával határos módon a megtermékenyítés sikeres volt, és a gyermek mindenfajta komplikáció nélkül, makkegészségesen jött világra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.