időjárás-előrejelzés meteorológia hidegfront időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előrejelzések szerint péntek este egy több helyen eshet az országban, de hétvégén szerencsére szép időnk lesz. 

A Köpönyeg előrejelzése szerint pénteken erősen felhős, főleg délen borult lesz az ég. A déli tájakon többfelé, máshol csak szórványosan várható eső, záporeső. Estétől azonban jelentősen csökken a felhőzet, a hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul. Hétvégén hűvös, de napsütéses idő várható.

Hétvégén hűvös, de napsütéses idő várható. Forrás: Thinkstock

Szombat


Nemzeti ünnepünk napján délen, délnyugaton erősen felhős lesz az ég, máshol a napsütés mellett sok gomolyfelhő képződik. Csak néhol fordul elő zápor. Gyakran lesz élénk, helyenként erős az északnyugati szél. 10-15 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap


Az Alföldön ködfoltok, nyugaton rétegfelhők képződnek, melyek a délelőtt folyamán megszűnnek és nagyrészt napos idő alakul ki. Reggel 1, délután 15 fok körül valószínű a hőmérséklet. A reggeli órákban sokfelé lehet talajmenti fagy, illetve 2 méteres magasságban is több helyen fagyhat.

Hétfő és kedd

Nyugodt őszi időre van kilátás mindkét nap, kedden több felhővel. Reggelente fagypont körül alakul a hőmérséklet, délutánonként 12-14°C valószínű. A délkeleti szél gyakran lesz élénk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.