Ahogy reggel mi is megírtuk, meghalt James Michael Tyler, akit a Jóbarátok című sorozatban ismerhettek meg az emberek, mint Gunthert. Évek óta prosztatarákkal küzdött.

A Jóbarátok ikonikus szereplője 59 évesen távozott az élők sorából. James Michael Tyler - aki a sorozatban Gunthert alakította - évek óta prosztatarákkal küzdött. A Jóbarátok: Újra együtt forgatásán sem tudott már részt venni a betegsége miatt, de élőben bejelentkezett, hogy részese lehessen a jubileumi összejövetelnek.

A hírt a sorozat hivatalos Facebook-oldala is megerősítette: "James Michael Tyler szeretett színész és szerves része volt a Jóbarátok csapatának. Osztozunk a család, barátok, kollégák és rajongók gyászában".

 A szereplők közül Jennifer Aniston fejezte ki gyászát elsőként: „A Jóbarátok nem lettek volna ugyanolyanok nélküled. Köszönjük a sok nevetést, amit a műsorba és mindannyiunk életébe elhoztál. Nagyon fogsz hiányozni" 

Matt LeBlanc, Courteney Cox és Lisa Kudrow is kifejezték részvétüket:

"Rengeteget nevettünk együtt, haver. Hiányozni fogsz. Nyugodj békében, barátom" - írta Matt LeBlanc.

Az a mennyiségű hála, amennyit te hoztál és mutattál minden egyes nap a forgatáson, annyira vagyok hálás én is, hogy ismerhettelek téged. Nyugodj békében, James" - búcsúzott Courteney Cox.

 "James Michael Tyler, hiányozni fogsz nekünk. Köszönjük, hogy ott voltál mindannyiunknak" - írta Lisa Kudrow is.