"Nyugodj békében, barátom" - Így búcsúznak Gunthertől a Jóbarátok sztárjai

gyász Jóbarátok James Michael Tyler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy reggel mi is megírtuk, meghalt James Michael Tyler, akit a Jóbarátok című sorozatban ismerhettek meg az emberek, mint Gunthert. Évek óta prosztatarákkal küzdött.

A Jóbarátok ikonikus szereplője 59 évesen távozott az élők sorából. James Michael Tyler - aki a sorozatban Gunthert alakította - évek óta prosztatarákkal küzdött. A Jóbarátok: Újra együtt forgatásán sem tudott már részt venni a betegsége miatt, de élőben bejelentkezett, hogy részese lehessen a jubileumi összejövetelnek.

A hírt a sorozat hivatalos Facebook-oldala is megerősítette: "James Michael Tyler szeretett színész és szerves része volt a Jóbarátok csapatának. Osztozunk a család, barátok, kollégák és rajongók gyászában".

A szereplők közül Jennifer Aniston fejezte ki gyászát elsőként: „A Jóbarátok nem lettek volna ugyanolyanok nélküled. Köszönjük a sok nevetést, amit a műsorba és mindannyiunk életébe elhoztál. Nagyon fogsz hiányozni"

Matt LeBlanc, Courteney Cox és Lisa Kudrow is kifejezték részvétüket:

"Rengeteget nevettünk együtt, haver. Hiányozni fogsz. Nyugodj békében, barátom" - írta Matt LeBlanc.

Az a mennyiségű hála, amennyit te hoztál és mutattál minden egyes nap a forgatáson, annyira vagyok hálás én is, hogy ismerhettelek téged. Nyugodj békében, James" - búcsúzott Courteney Cox.

"James Michael Tyler, hiányozni fogsz nekünk. Köszönjük, hogy ott voltál mindannyiunknak" - írta Lisa Kudrow is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.