Borzalmas tragédia: Váratlanul hunyt el a háromgyermekes édesanya

halál szívmegállás tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életét vesztette az a családanya, akit imádott férje és három gyermeke gyászol.

A 28 éves édesanya az egész napos rohangálás után hazafelé sietett, hogy nekilásson a házimunkának. Megengedte magának a fürdővizet is, de addig már nem jutott el, hogy fürödjön is.

A fiatal édesanya összesett a bejárati ajtó előtt, és már csak arra volt ereje, hogy a szomszédtól segítséget kérjen, majd eszméletét vesztette. A szomszédasszony viszont nem ért oda időben, addigra leállt a nő légzése - írja a Bors.

Az édesanya kórházba szállítását követően az orvosoknak nem sikerült megmentenie az életét.

"Gyönyörű és ragyogó személyisége volt, akinek a mosolya mindenkire ráragadt. Mindig aggódott, hogy mindenki más jól van-e. Nagylelkű és adakozó volt, soha semmi nem volt túl nagy gond a számára. Senkinek sem fordított hátat, akinek szüksége volt rá" - ezekkel a szavakkal búcsúzott barátnőjétől az 52 éves Jeanette .

Megan Creev imádott férjét, valamint három közös gyermeküket, 9 éves fiát, 3 éves lányát és 14 éves mostohafiát hagyta hátra.

A háromgyerekes édesanya halálát hirtelen szívmegállás okozta, aminek nem lehet megállapítani az okát.

Szívszorító tragédia: Szerettei szeme láttára, holtan esett össze a fiatal édesanya: ez okozta halálát

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.