Meghökkentő: Elvágta a nő a több emelet magasban dolgozó alpinisták kötelét - Videó

alpinista gyilkossági kísérlet ablaktisztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy thaiföldi nőt gyilkossági kísérlettel vádolnak, amiért elvágta néhány alpinista kötelét, miközben azok ablakot tisztítottak.

Szerencsére a szakemberek nem sérültek meg, hiszen ők akkor a 26. emeleten dolgoztak, míg a nő a huszonnegyediken volt, így még időben át tudtak mászni egy erkélyre - írta az AP hírügynökség

A nőt nemcsak gyilkossági kísérlettel, hanem rongálással is vádolják. Az nem derült ki, hogy a nő miért gondolta jó megoldásnak, ha elvágja a köteleket, de úgy tudni, az zavarta, hogy neki nem szóltak arról, hogy munkálatokat fognak végezni az épületen.

Ezzel szemben a közös képviselő azt állítja: már korábban bejelentették, hogy munkások fognak dolgozni a 20. és 30. emeletek között, de a nő nem vette figyelembe az információt, így indoklása nem állja meg a helyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.