raktárépület X. kerület katasztrófavédelem tűzoltó tűz Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hanali fél 5-kor számolt be arról az MTI, hogy teljes terjedelmében ég egy kétszintes, újépítésű raktár- és irodaépület Budapesten, a X. kerületi Csillagvirág utcában.

Tájékoztatásuk szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, húsz járművel érkeztek a helyszínre, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a munkálatokat.

A konyhai és fürdőszobai eszközöket tároló, 1600 négyzetméteres épület hátsó részén jelentős mennyiségben fa raklapok vannak, valamint teherautó is állt a területen. Az egységek a terület négy sarkán magasból mentő speciális járművet is telepítettek az oltási munkálatokhoz. Bemenni nem tudtak, mert beszakadt a vasbeton-szerkezet. A tűz továbbterjedését sikerült megakadályozni.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.