Gyűlöletcunami zúdult az RTL Klub sztárjára: "Óriási csalódás"

Nyerő páros komment Instagram Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a Nyerő párosból harmadikként Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila távozott. Ezt követően az időjárás-jelentő az Instagramra posztolt, a kommentelők azonban nekiestek. 

"Imádtuk a játékokat" - írta közös képükhoz Zita, a kommentelők közül pedig sokat hangot adtak véleményüknek, hogy a pszichológus végzettségű játékos kéretlen tanácsokat osztogatott.

"Szóról szóra azt mondta, hogy akik bent maradtak, mindnek válságban a házazassaga..Óriasi csalodás, napról napra megdöbbentem" - írta egy hozzászóló. "Kedves Zita. Nagyon kedves vagy. De igazából végig arról beszéltél, hogy a munka...màs. Igazából azt nem értem, akkor miért vállaltátok el ???? Nagyon erős személyiség vagy, nagyon elnyomod Atit szerintem...sokszor látszott. Csak mielőtt más párokat bántasz..." - olvasható ugyanitt.

"A kulturáltan leírt negatív vélemény is vélemény. Van most nem kis melód ezeknek a törlésével. Soooook és sokkhatás volt az általad kéretlenül érkező jó tanácsok cunamija, amit a többiekre zúdítottál Nekem csalódás volt téged nézni!" - fejtette ki véleményét egy követője.

Pataki több nézői kommentre válaszolt is:

"Csak a leértékelő kommenteket törlöm (a leértékelés és a kritikus szülői énállapotból indított mondatok között óriási a különbség, az utóbbival nincs semmi gond)" - írta többek között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.