Botrányos: fényes nappal végzett önkielégítést egy 39 éves férfi a gödöllői HÉV-en - Videó

elfogták maszturbálás Gödöllő önkielégítés rendőrség videó HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gödöllői rendőrök egy nap alatt azonosították a 39 éves férfit, aki a gyanú szerint önkielégítést végzett a gödöllői HÉV-en.

Lesújtó látvánnyal szembesült két nő a Gödöllő-Budapest útvonalán közlekedő HÉV-en, 2021. október 29-én délután. Miközben békésen utaztak a vagonban, egy férfit pillantottak meg, aki éppen önkielégítést végzett. A döbbenettől lesokkolva tisztes távolságba mentek a férfitől, és gondolkodás nélkül hívták a rendőrséget - írja a police.hu.

A helyi erőknek a férfi azonosításához nem volt szükségük sok időre, egyre szaporodó információik után egészen Nagytarcsáig mentek. Otthonában megtalálták és elfogták a 39 éves T. Pétert, és már indultak is vele a kapitányság előállító helyiségébe. Kihallgatásán a férfi a bűncselekmény elkövetését nem ismerte el, a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett.

Vele szemben a Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.

Sajnos, ez nem volt egyedülálló eset. Nemrég arról adtunk hírt, hogy Békéscsabán, gépkocsija mellé állva, az utcán kényeztette magát egy férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.