Rettegnek az emberek: semmi sem tudja megállítani az óriási erővel közeledő vihart

homokvihar vihar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy megállíthatatlan erejű vihar közeledik, és már csak hetek vannak hátra az érkezéséig a magát időutazónak valló férfi szerint. 

December 9-én óriási erejű homokvihar csap le a Núbiai-sivatagra, amely egészen december 13-ig kitart majd, és beláthatatlan károkat okoz. Megöl számtalan állatot, ugyanis megszűnik az életterük. Legalábbis ezt jósolja egy férfi a TikTok-videójában.

@authentictimetraveler#foryou#foryoupage#fyp#time#timetravel#timetraveler#timetraveller#authentictimetraveler#conspiracy#theory#naturaldisaster#future#news#war♬ original sound - From the Future

Feltűnően sokan vannak azok, akik érdeklődnek az "időutazó" jóslatai iránt, ugyanis a csatornáján több mint 700 ezer követővel rendelkezik, videóira pedig már több mint hatmillió lájk érkezett.

Elképesztő: fotókon a homokvihar, ami beborította Pekinget



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.