Gyász: koronavírusban hunyt el az elismert orvos, aki végig a frontvonalban dolgozott a járvány kezdete óta

járvány gyász orvos tragédia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt egy orvos, aki hónapokat töltött távol a családjától azért, hogy életeket mentsen a frontvonalban. Kilenc hétig küzdött a koronavírussal, szervezete végül feladta a harcot.

A négygyermekes édesapa a koronavírus kitörése óta dolgozott a frontvonalban. Szeptember 10-én került be az angliai Swindon Kórházba koronavírus-fertőzéssel, és már sosem tért haza.

Felesége elmondta, hogy Dr. Halim két hétig feküdt az intenzíven, ezután átszállították egy londoni klinikára, ahol egy lélgeztetőgép tüdő tartotta életben.

"Irfan november 14-én, vasárnap este 19:51-kor békésen elhunyt, miközben a karjaimban tartottam, imát és szeretetet súgva a fülébe" - idézte a nőt a Mirror.

Dr. Halim elismert orvos volt az Egyesült Királyságban, havonta nagyjából 300 beteget látott el, évente több mint 1200 beavatkozást végzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.