Szívszorító: négyéves ikerpár és szüleik is meghaltak a szörnyű buszbalesetben

Forrás: MTI/EPA/Vaszil Donev -
négyéves ikerpár tragédia bolgár buszbaleset buszbaleset Bulgária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megrázott a hír, hogy közel ötvenen, köztük 12 gyermek is életét vesztette a pár nappal ezelőtt történt buszbalesetben. Most egy nem várt, szívszaggató részletre is fény derült.

A busztragédia miatt nemzeti gyásznapot hirdettek a baleset helyszínén, Bulgáriában, valamint az észak-macedóniai áldozatok hazájában is. A két ország vezető politikusai mind Szófiába utaztak, hogy személyesen segítség az életben maradt hét utast, és az áldozatok családjait.

Forrás: MTI/EPA/Vaszil Donev

A borzalmas baleset már a halálos áldozatok számával is sokkolta az embereket, nemrég viszont kiderült, hogy egy négyéves ikerpár és szüleik is életüket veszítették. Gazmend Ukali (27) és Albina Belluli (23) két gyermekével, Luan Ahmetivel és Alban Ahmetivel tartottak haza Isztambulból megünnepelni az apa születésnapját - írja a Metropol.

Azt továbbra sem tudni, miért ütközött szalagkorlátnak, borult fel és gyulladt ki az autóbusz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.