Forgács Gábor csak most számolt be arról, hogy a rák legyőzése után a koronavírust is sikerült lenyomnia. Állítja, az oltásoknak köszönheti, hogy nem történt nagy baj. 

"Különleges engedéllyel el lehetett jönni elbúcsúzni" - ezt mondta korábban rákos megbetegedéséről Forgács Gábor, aki annak ellenére, hogy már-már az orvosok is lemondtak róla, legyőzte a gyilkos kórt. Idén nyáron azonban újabb betegség ütötte fel a fejét: a színész elkapta a koronavírus-fertőzést és kórháza is került. Hála azonban a két oltásnak nem volt súlyos az állapota. 

Forgács Gábor nyáron elkapta a koronavírustForrás: Facebook/Gábor Forgács

"Minden óvintézkedést betartottam, mégis valahogy elkaptam a Covidot. Meggyőződésem, hogy a két Pfizer-oltásnak köszönhetően úsztam meg viszonylag könnyen a fertőzést, mert bár kórházba is kerültem néhány napra, nem voltak komoly tüneteim. A csípőm fájt nagyon, de hogy ennek a vírus volt-e az oka, máig nem tudom. Mindenesetre a biztonság kedvéért kaptam egy csomó vitamint és oxigént is a békas*gg, akarom mondani a békesség kedvéért, hogy megkönnyítsék a légzésem, de három nap után haza is engedtek" - mondta a színész a Blikknek.