"Sosem volt esélye az életéért küzdeni" - szülei karjai között halt meg a sípályán a 12 éves kisfiú

Forrás: Shutterstock -
halál gyerekhalál család szülők tragédia sípálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Síelés közben súlyos balesetet szenvedetett a 12 éves Louis Watkiss. Tragédia, ami a sípályán történt: szüleinek csak néhány perce maradt a búcsúzásra.

Barátaival síelt a Sutton Coldfield-i 12 éves kisfiú. Épp a pályáról csúsztak le, amikor megtörtént a tragédia: a gyerek nekiment egy másik síelőnek. Olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy mentőhelikoptert kellett hozzá hívni - írja a Bors.

A kisfiú szülei nem voltak jelen a baleset megtörténtekor, bele sem gondoltak, hogy milyen végzetes lehet a síelés következménye.

"Követtem a mentősöket a lejtőn, idegtépő volt. Aztán megláttam Louist. Sok vér volt körülötte, és ott előttem halottnak nyilvánították. Csak öleltem, és vele együtt lefeküdtem a hóba. Azt mondtam neki, hogy jó fiú és nagyon szeretem" - mondta az apa.

Forrás: Shutterstock

Az édesanya zokogva omlott fia mellé:

„Sosem volt esélye az életéért küzdeni. Nem az ő feltételei szerint halt meg. A fiunk, Louis kisfiúként meghalt" - áll a család nyilatkozatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.