A kis Bella még rámosolygott az édesanyjára, majd örökre lehunyta a szemét - gyász

gyász tragédia rák utolsó kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 4 éves kislány hosszú szenvedés után hunyt el rákban. Utolsó kívánsága az volt, hogy találkozhasson a Mikulással: a nagy találkozás után két nappal örökre lehunyta a szemét.

A kislány 4 éves volt, amikor a szülei észrevették, hogy nehezen veszi a levegőt. Orvostól orvosig jártak, míg kiderült a diagnózis: Bellának daganat van a tüdejében.

"Emlékszem, a kórházba az édesanyám kísért el minket, mert a férjem, Craig a haditengerészetnél dolgozik és éppen távol volt. Amikor elmondták, hogy Bella bal tüdőlebenyét teljesen kitölti a rák és már terjed a jobb oldalra is, sokkot kaptam. Nem tudtam elmondani a férjemnek. Nem jött ki egy hang se a torkomon. Édesanyámnak kellett elmondania Craignek" - emlékezett vissza a szörnyű napra Beccy, Bella édeasanyja.

A kemoterápia hatására zsugorodott a daganat, a család pedig mindvégig bízott abban, hogy Bella felépül, még az iskolát is elkezdte. Azonban egy nap agyvérzést kapott.

"Újabb daganatot találtak nála, most azonban az agyában. Borzalmas volt. Lefeküdt, majd képtelen volt beszélni, járni, az egyik oldalára lebénult."

Bellát megműtötték, de a teljes daganatot nem tudták eltávolítani az agyából. A család úgy döntött, hazaviszik a kislányt, aki ezután jobban is lett. Azt viszont tudták, hogy az életét már nem lehet megmenteni.

A család felkereste a Make-A-Wish szervezetet, hogy segítsenek való váltani Bella kívánságát: a kislány a Mikulással szeretett volna találkozni. A szervezet sikeresen összehozta Bellának az előre hozott karácsonyt, amitől a kislány láthatóan nagyon boldog volt. Az ajándékba kapott csengettyűt még akkor is rázta, amikor a Mikulás már régen elment - írja a Bors.

Két nappal a látogatás után még rámosolygott az édesanyjára, majd örökre lehunyta a szemét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.