A Nagy Ő: Tóth Dávid óránként másik lánnyal csókolózik: a lányoknál kiverte a biztosítékot

Nagy Ő TV2 igazi szerelem Tóth Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő-ben Tóth Dávid igyekszik minden lánnyal elmélyíteni kapcsolatát, talán már túlzottan is: egy nap akár több lánnyal is csókot vált. A szerelméért harcoló hölgyek ezek mélységesen felháborodtak és hangot is adtak nemtetszésüknek. 

Minden epizódban láthatjuk, hogy Tóth Dávid nem tud betelni a hölgyek rajongásával és mindent megtesz azért, hogy ő maximálisan jól érezze magát a luxus randevúkon. A tegnapi részben egy romantikus napot töltött el Fannival, vad csókok is elcsattantak,és habár úgy tűnt, rendeződött kettejük kapcsolata, Dávid másra is vágyott.

A nap végén Annabella karjaiba menekült és vele is forró csókokat váltott. Amikor ezt Laura meglátta, egyből Fannihoz rohant, a hölgyek pedig felháborodtak azon, hogy Dávid valójában mennyire nem tiszteli az érzéseiket.

„Meglepett engem is, mert egyik nap még azt mondja, hogy hozzám érzi magát legközelebb, másik nap meg már más lányt csókol meg" - panaszolta Laura.

Fanni próbálta tartani magát, de őt is nagyon meglepte, hogy most jöttek vissza egy randiról, közben meg egy másik nővel csókolózik a kanapén: „Igazából ezt így nem tudtam hova tenni Dávidtól."

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.