Kiszállt A Nagy Ő-ből az egyik lány: ezért lett elege az egészből

Forrás: TV2 -
Tuvic Aleksandra Tóth Dávid A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tuvic Aleksandrának már a "belépője" is meghökkentőre sikeredett A Nagy Ő műsorába. Tóth Dávidnak már az első pillanatban megakadt rajta a szeme, de kapcsolatuk végül nem mélyült el. Olyannyira nem, hogy a 24 éves lány közölte a sportolóval: haza akar menni.    

„Nem azért mentem el, mert két új lány érkezett. Azért döntöttem úgy, hogy otthagyom a műsort, mert teljesen kiábrándultam Dávid viselkedéséből. Határozatlan, maga sem tudta, mit akar. Egyszer az egyik lány állt közel a szívéhez, két perc múlva már más. Számomra nem ilyen egy ideális férfi. Én szeretem a talpraesett és határozott pasikat, ilyen ember mellett is tudom magamat elképzelni. Dávidot én reggelire megenném" - nyilatkozta a Borsnak Aleksandra, akinél nem csak az tette fel a pontot az i-re, hogy Dávid két új lányt hozott a birtokra.

Forrás: TV2

„Ha odaállt volna elénk és azt mondja, 'figyeljetek csajok, nem voltam bennetek biztos, kamuztatok össze-vissza a hazugságvizsgálón, ez a két lány nekem szimpatikus, így alakult, hozzuk ki belőle a legjobbat', de nem... Leül elénk, és rimánkodik, hogy ő amúgy nem is tudta, hogy így fog alakulni. Csalódás volt, hogy ez volt a reakciója" - tette hozzá a lány, aki azt is elmondta, sokat vívódott, mielőtt meghozta a végső döntést.

"Nyilván, ha már eljutottam eddig a műsorban, bennem volt, hogy maradnom kéne. Csak már nem tudtam azonosulni semmivel. A játékokban sem tudtam már odatenni magamat. Dáviddal nem alakult ki köztünk semmiféle vonzalom, semmi kötelék. Még csak baráti viszony se, mert a kommunikáció se volt igazán jó közöttünk. Elmondtam neki, hogy úgy gondolom, nem vagyunk egymásnak a nagy ő. Voltak, akik nagyon belehabarodtak, és nem akartam elvenni tőlük a helyet. Én már eldöntöttem, hogy nem akarok vele lenni. Minden jót kívántam neki azért, és ő sem marasztalt, megköszönte az őszinteségemet" - érvelt Aleksandra.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.