Borzalmas tragédia! Gázrobbanásban vesztette életét egy 2 éves kisfiú

gyermekhalál halál gyász tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentősöket riasztottak egy család házához hajnalban, amikor gázrobbanás történt az otthonukban. A robbanás következtében két ház is romba dőlt, sőt az is kiderült, hogy ki a felelős a tragédiáért. 

Hajnalban gázrobbanás történt egy családi házban, melyet igaz, hogy a szülők megúsztak sérülésekkel, ám kisfiuk, George a robbanás következtében meghalt. A kisfiúk búcsúztatóján a gyászoló szülők csupán ennyit tudtak mondani:

„Megrendültünk a mi gyönyörű George-unk elvesztése miatt. Olyan értékes volt számunkra. Nem tudjuk szavakkal leírni, hogy mit érzünk, és csak időt szeretnénk magunknak, hogy feldolgozzuk a történteket. A mi gyönyörű kis angyalkánk szárnyakat növesztett".

A lancashire-i rendőrség vizsgálata kimutatta, hogy a robbanást egy olyan gázcső okozta, melyet a szomszéd házban vágtak el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.