Gyász: balesete után egy nappal elhunyt a magyar raliversenyző

gyász raliversenyző tragédia Kelő Gere László autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelő Gere László, becenevén Latyak december 22-én hunyt el, miután súlyos autóbalesetet szenvedett.

Kedden autóbalesetet szenvedett Kelő Gere László, raliversenyző.

"Fának ütközött egy személyautó Kecskemét határában, a Kiskőrösi úton, az Alsószéktói tanyák közelében. Egy, a járműbe beszorult embert a kecskeméti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki, és adták át őt a mentőknek. A rajok áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél a mentés idejére az utat lezárták" - állt a katasztrófavédelem közleményében.

Barátai, ismerősei egy emberként fogtak össze szerettükért balesete után, mindenkit arra biztattak, hogy menjenek el vért adni, azonban az autóversenyző szervezete feladta a harcot.

A duen.hu cikke szerint a férfi még a lehetetlennel is megküzdött, most azonban nem győzhetett: Kelő Gere László december 22-én, szerdán este már nem tudott tovább versenyezni az életéért - írja a Blikk.

Latyak halálát egyelőre sem felesége, sem fia, Ádám nem tudja feldolgozni. A fiú Facebook-oldalán csak annyit írt: "a valaha volt legjobb apuka volt a világon".

Kelő Gere László Forrás: Facebook/DuEn RALLY oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.