Borzalmas! Egy TikTok videó miatt vesztette életét egy tízéves kislány

Forrás: Shutterstock -
halál kihívás gyász kislány Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tízéves kislányra eszméletlen állapotban találtak a szülei a szobájában múlt vasárnap. Nyla Andersont azonnal kórházba vitték a szülei, az életét az orvosok azonban már nem tudták megmenteni. 

A különböző online portálokon egyre több kihívás terjed, amely már rendszeresen követel áldozatokat. Egy Tiktok kihívás legújabb áldozata volt a tízéves Nyla Anderson, akire eszméletlen állapotban találtak rá a szülei. A kislányt azonnal kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

Édesanyja, Tawainna most azért könyörög szülőtársainak, hogy nézzenek bele gyermekük telefonjába, ugyanis, ha ő ezt megtette volna, gyermeke még élne.

Nyla egy netes kihívásban vett részt, ez okozta a halálát.

Egy Tiktok kihívás okozta a tízéves kislány halálát Forrás: Shutterstock

"Ő volt a mindenem. Boldog gyermek volt. Soha nem múlik el a fájdalmam. Itt van a torkomban. Nagyon fáj"

– mondta az édesanyja elcsukló hangon.

A TikTok szóvivője megszólalt az ügy kapcsán: elmondta, hogy az említett trend, amely arról szól, hogy a fiatalok addig fojtogatják magukat vagy tartják vissza a levegőt valami módon, amíg el nem ájulnak, mindezt pedig fel is veszik, már a videós közösségi oldal előtt is jelen volt, így szerinte nem az ő felelősségük. Ennek ellenére igyekeznek minden olyan tartalmat eltávolítani, ami káros lehet – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.