Tragédia karácsony másnapján: Három holttestet találtak a magyar egyenruhások

Forrás: shutterstock -
katasztrófavédelem karácsony másnapja rendőrség tűzoltók három holttestet találtak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki számára végződött jól a karácsony. A magyar egyenruhások az ünnepek alatt sem pihentek, és több tragédiával is szembesültek szentestét követően.

Tűz miatt érkezett bejelentés karácsony másnapján a Katasztrófavédelemhez, ám a kiérkező szakemberek sajnos egyik esetben sem tudtak már segíteni az áldozatokon.

Nem ez volt azonban az egyetlen halálos áldozattal járó tragédia december 26-án. A Katasztrófavédelem további két esetben is vizsgálatot indított. Az egyik Szentes külterületén történt, ahol egy romos kis ház kapott lángra.

Az ünnepek alatt is volt dolga az egyenruhásoknak (Illusztráció) Forrás: shutterstock

Még kora délután egy harmadik bejelentés is érkezett a szervezethez, hogy Miskolcon, a Dankó Pista utcában füst szállt fel egy panelház harmadik emeleti lakásából.

"Az ott lakók a tűzoltók kiérkezése előtt behatoltak a lakásba és eloltották a tüzet. A hálószobában egy holttestet találtak. A miskolci tűzoltók átvizsgálták a lakást és elvégezték az utómunkálatokat. A hálószobában egy asztal és ruhák égtek két négyzetméteren" – idézte a Ripost a Katasztrófavédelem közleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.