Lek*rvázta a nőt az idős férfi a repülőn, de ami utána jött, arra senki sem számított - Videó

Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Michael Loccisano -
repülő balhé Amerika arcmaszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Delta légitársaság Tampából Atlantába tartó járatán, december 23-án történt az incidens. Az esetről egy másik utas videót is készített, ami azóta körbejár a neten.

Az idős férfi és a fiatal nő a maszkviselés miatt szólalkozott össze. A hölgy felszólította a férfit, nem éppen kedves stílusban, hogy tegye fel a maszkot. A férfi mindössze annyit reagált, hogy jobb lesz, ha a nő leül. A nő a steward segítségét kérte, hogy szólítsa fel ő az idős urat, mire az lekurvázta őt. A nő erre azonnal lekevert egyet a sértegetőnek, majd le is köpte.

A nőt - akiről kiderült, hogy korábban Playboy-modell volt, és a Baywatchban és az Egy rém rendes családban is szerepelt Patty Breton néven - letartóztatták. Egyébként rajta sem volt maszk, amikor az idős féfit felszólította annak viselésére.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.