Brutális baleset: Egy órán keresztül küzdöttek az orvosok a 21 éves polgárdi lány életéért

Forrás: Shutterstock -
életveszélyes lány baleset Balatonfőkajár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyesen megsérült az a 21 éves polgárdi lány, aki kocsijával egy fának csapódott Balatonfőkajár közelében.

Információk szerint a fiatal futár Balatonfőkajár felé ment, amikor eddig nem tudni miért, egy jobbra ívelő kanyarban letért az út bal oldalára. A sofőr ellenkormányzott, majd az út jobb oldalán az autó tetejével egy fának csapódott. Az autó többször megpördült, majd fejtetőre borulva az úttest közepén állt meg.

A kasztni annyira összeroncsolódott, hogy a polgárdi és a balatonfűzfői tűzoltók feszítővágóval tudták csak kiszabadítani a sérültet. Úgy tudjuk a mentőknek újra kellett éleszteni a sofőrt. Közel egy órán keresztül stabilizálták az állapotát végül életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A mentés idejére teljes szélességében lezárták az utat. Hogy mi okozta a balesetet, egyelőre nem derült ki. A kocsit a rendőrök lefoglalták és szakértők bevonásával vizsgálják a pontos körülményeket - olvasható a deltahirek.hu hivatalos Facebook oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.