Levágott testrészekkel menekült a rendőrök elől: "Csak egy balszerencsés autótolvaj, aki rossz kocsit választott"

gyilkosság halál gyilkos menekülés elkövető Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök megállítottak egy lopott autót és 57 éves sofőrjét. Ami ezután történt, sokkolta őket. A járműben egy lezárt hűtőtáskát találtak, amelyben egy feldarabolt holttest volt. 

Eric Hollandet Las Vegasban állították meg, majd, miután fegyvereket és emberi testrészeket találtak autójában, őrizetbe vették. A férfi körözés alatt állt hamis személyi okmányok használata, sikkasztás, lopás és hamis csekkek használata miatt.

Először egy hotelszobában találtak rá, ahonnan sikerült elmenekülnie. Több autót is ellopott, majd miután elfogták, átkutatták a járműveket, így találtak rá a holttestre és a fegyverekre. Kiderült, hogy a 65 éves áldozatot ismerte a férfi.

Hollandnál elfogásakor egy fűrészről, műanyag zsákokról és ragasztószalagokról is találtak blokkot. Az üzlet a biztonsági kamerájának felvételei alapján a gyanúsított nagyon hasonlított a videón látott személyhez.

Ha ez nem lenne elég, a a Holland autójában talált fegyverek egyikében pont olyan töltények voltak,, mint a halott férfi testében. Az áldozatot több lövéssel gyilkolták meg - derült ki a Tények.hu cikkéből.

Holland kirendelt ügyvédje azzal védekezett, hogy védence nem vezette volna a rendőröket egy olyan autóhoz, amelyben egy gyilkosság bizonyítékait rejtegette: „Csak egy balszerencsés autótolvaj, aki rossz kocsit választott" - nyilatkozta az ügyvédje.

Nevada államban gyilkosságért a bíróság akár halálbüntetést is kiszabhat a vádlottra, bár az életfogytiglanig tartó ítélet jóval gyakoribb. Tekintve, hogy Holland több más bűntény miatt is körözött személy, valószínűleg az utóbbira számíthat, ha elítélik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.