Milliókkal gazdagodna VV Fanni családja, de nem akarják átvenni a pénzt, amihez lányuk vére tapad

Forrás: police.hu -
véres pénz bírósági ítélet B. László VV Fanni gyilkosság milliók újratárgyalás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan öt éve húzódik az egykori reality-sztár gyilkossági ügye. A bíróság azonban idén év elején hirdet ítéletet, ezért a bizonyítékok egy részét már elkezdte visszaszolgáltatni a családnak.

A nyomozás során lefoglalt értékekre már nincs szüksége a hatóságoknak, ezért azokat visszaadják a tulajdonosoknak. Így tesznek a VV Fanni lakásán talált közel 5 millió forint értékű bankjegyekkel is, amelyek a vád szerint az indítékot szolgáltatták a gyilkosságra. A gyanú szerint ezért a pénzért ment a lány otthonába a szörnyű tett elkövetésével vádolt B. László még 2017 novemberében.

Az eddig letétben lévő összeg hamarosan VV Fanni családjához kerül, mivel ők a jogutódok. A família azonban nem örül neki.

VV Fanni holtteste a mai napig nem került elő

– mondta a Borsnak dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

"Ennek ellenére is át kell venniük, hiszen őket illeti. Gondoljunk csak bele: milyen pénz az? Bár bírósági ítélet még nincs, de minden jel arra mutat, hogy az volt az indíték arra, hogy B. László a lakására menjen, hogy elkérje, elvegye Fannitól. Aztán elfajultak a dolgok. A lány édesanyja bármit venne belőle, az mindig az eltűnt lányára emlékeztetné" – fejezte be a jogász.

Az ügyben februárban lesz újra tárgyalás és idén év elején ítéletet is hozhat a bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.