Az utolsó pillanatig fogták az erkélyről kizuhant nő kezét

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
kizuhant lezuhant az erkélyről erkély tragédia Budapest kiszakadt a kőkorlát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia helyszíne lett szerdán hajnalban a Váci út Budapesten. Az egyik társasház erkélyének kőkorlátja kiszakadt és egy nő zuhant a járdára.

A harmadik emeleti lakásban egy fiatal pár tartott baráti összejövetelt. Jó hangulatban beszélgettek, amikor hajnal három körül ketten kiléptek az erkélyre. Egy 53 éves nő nekitámaszkodott a kőkorlátnak, ami azonnal kimozdult a helyéről és magával rántotta a mélybe, 12 métert zuhant a járdáig. A másik személynek az utolsó pillanatban sikerült visszalépnie a lakásba.

A korlát magával rántotta a nőt Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A lakás bérlője azonnal lerohant az utcára, hogy barátja mellett legyen. A 28 éves fiú tartotta a nőben a lelket és ő fogta a kezét, amíg a hölgy meg nem halt. Az esetről a férfi képtelen volt nyilatkozni, annyira megviselte a tragédia, az édesanyja beszélt a történtekről a Borsnak.

A barátok azonnal értesítették a mentőket, de az erkélyről kizuhant nőn már nem lehetett segíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.