Nyolc hónapos terhes Hopp Csilla barátnője, akit Dávidka halálával vádolnak

Hopp Csilla halál L.L.Junior terhesség vádemelés várandós ügyvéd terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, felmentették L.L. Junior fiainak édesanyját, Hopp Csillát, legjobb barátnőjét azonban gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével vádolták meg. A vádemelést bonyolítja, hogy a hölgy nyolc hónapos terhes.

2019. augusztus 31-én borzalmas tragédia változtatta meg L.L. Junior és Hopp Csilla életét. A mindössze 3 éves Dávidkát egy autó gázolta halálra, a kisfiú a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A baleset alkalmával Csilla volt a kisfiúval, és egészen mostanáig nem került pont a történet végére.

Péntek reggel a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség megszüntette Hopp Csilla ellen az eljárást, azonban örömük nem lehet felhőtlen,

az ügyészség ugyanis Csilla legjobb barátnőjét, Kárment vádolta meg gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével.

Az ügyészség a közleményében ezzel magyarázza döntését:

„2019. augusztus 31-én Zuglóban a zebrán gázoltak halálra egy 3 éves gyermeket, aki féktávolságon belül szaladt ki az úttestre. Az illetékes kerületi ügyészség álláspontja szerint az édesanya barátnője mulasztott, ezért vele szemben vádat emelt, az édesanyával szemben pedig megszüntette az eljárást. (...) A 3 éves kisfiú és édesanyja egy nagyobb társaság tagjaként, 2019. augusztus 31-én 18 órakor gyalog egy zuglói gyerekrendezvényre tartott. A társaságban volt még a kisgyermek idősebbik testvére, valamint az édesanya barátnője – az ügy vádlottja –, és az ő rokonai is.

A 3 éves gyermek nem az édesanyja, hanem az édesanya barátnője, a vádlott szoros felügyelete mellett közlekedett. (...) A 3 éves gyermek az idősebb testvérét követve, lelépett a zebrára, azonban a mellette álló vádlott ekkor őt visszahúzta, visszatartotta és rászólt, hogy nem szabad tovább menni, mert piros a lámpa. Ezt követően a vádlott - mivel kizárólag ő tartózkodott közvetlenül a gyermek mellett, aki így az ő felügyelete alatt állt - megfogta a kisfiú kezét. A gyermek ennek ellenére, pár másodperc múlva, ismét kiszaladt az úttestre. (...)

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség vele szemben gondatlanságól elkövetett emberölés vétsége miatt vádiratot nyújtott be a bíróságra, felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozva."

Hopp Csillával szemben megszüntették az eljárást Forrás: RTLKlub

Az ügyvédek nem értik, miért akarja az ügyészség vádemeléssel folytatni az ügyet, a Bors információi szerint a vádlottá kikiáltott Kárment sokkolta a hír. Csilla barátnője egyébként 8 hónapos terhes, a vádemelés híre a nő jogi képviselőjét is váratlanul érte. Az ügyvéd így nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban:

"Egyelőre időt kérünk, hogy átlássuk a helyzetet"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.