A Jóban Rosszban sorozat többször gyászolt már, az évek alatt több kollégájukat is elveszítették, négy férfi szereplőt tragikusan fiatalon.

A Jóban Rosszban stábjának már sokszor kellett gyászolnia, több kollégájukat is elvesztették az elmúlt években. Összesen négy férfi szereplőtől kellett búcsúzniuk, legtöbbjük tragikusan fiatalon távozott az élők sorából - írja a Best Magazin.

Benkő Géza, a Jóban Rosszban Száraz EmiljeForrás: Facebook/Jóban Rosszban

A sorozat Emiljét, Benkő Gézát a színpadon érte a halál 2017-ben, leállt a szíve. 48 éves volt.

Gesztesi Károly 56 évesen hunyt elFotó / Mediaworks

Gesztesi Károly tragikus hirtelenséggel, 56 éves korában távozott az élők sorából. A színész a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. A színész 2005 és 2014 között alakította a sorozatban Füredit, a polgármestert.

Damu Roland halálát a koronavírus okoztaForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A sorozatban 2011-ig Várnagy Elődöt alakító Damu Roland karácsony után halt meg. A színész napokig mélyaltatásban volt a koronavírus következtében, de arról már korábban lehetett tudni, hogy más egészségügyi problémái is voltak. 47 évesen hunyt el.

Babicsek Bernát lakástűzben vesztette életétForrás: Jóban Rosszban/Instagram

Babicsek Bernát pedig egy tragikus lakástűzben vesztette életét 41 évesen, temetését 2022. január 15-én tartották. A fiatal színész a sorozatban annak idején dr. Váradi Gábort alakította.