Besokallt a Mónika show-ban megismert 'Vámpír' Ági: többek között Csonka Andrásnak is üzent

Forrás: YouTube -
mónika show Botos Ágnes Botos Vámpír Ági Erdélyi Mónika Csonka András üzenet vámpír ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botos Ági, vagy ahogy mindenki ismeri, a Mónika show-ból ismert Vámpír Ági aranyköpésein még ma is az egész ország mosolyog, ezúttal pedig ő maga üzent azoknak, akik előszeretettel játsszák újra elhíresült mondatait.

Vámpír Ági kétségkívül a Mónika show egyik leghíresebb alakja, aki a talkshowban pattant össze durván volt szerelmével, Zoltánnal. A műsor felvételén olyannyira elszabadult a pokol, hogy cifrábbnál cifrább mondatok hagyták el Ági száját, amik mára szállóigévé váltak.

Nos, az alábbi mondatok szerzője, Botos Ágnes néhány napja írt a Ripost szerkesztőségének egy levelet, amiben felháborodását fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy még mindig ő a téma.

Vámpír Ági Forrás: YouTube

„Tönkrement az életem a Mónika Show miatt. Gyakorlatilag bujkálnom kell Nógrád megyében, mert mindenhol felismernek és zaklatnak. Hiába festettem szőkére a hajam, az sem segített. Idegenek szólítanak le és csengetnek be hozzám és ez teljesen kikészít. Pszicho vagyok na...!"

- kezdte a lapnak Ági, aki négy éve boldog párkapcsolatban él, és már csak arra vágyik, hogy munkát találjon. Azt tervezi, hogy a bírósághoz fordul, mert szerinte sokan nyerészkednek azon, hogy őt ismertté tette az a bizonyos Mónika Show.

„Elegem van abból, hogy rajtam gazdagodnak meg emberek! Állítólag van olyan vállalkozó, akik csokit árul a nevemmel, pedig én erre nem adtam engedélyt. Nem beszélve arról a sok videóról, amiben felhasználják az arcomat, vagy a hangomat és ezzel szereznek lájkokat és követőket. Ott van Csonka András is, aki egy csomó videójában rajtam poénkodik! Őt nem perelem be, mert amúgy kedvelem, de miért kell ezt csinálnia?!"

- fakadt ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.