Nem várt helyen bukkant fel az eltűnt kislány, Madeleine McCann arca

Forrás: Origo -
razzia rendőrség eltűnés arckép Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házkutatást tartottak a rendőrök, amikor nem várt dologra bukkantak. A hatóságok egy teljesen más ügyben folytattak nyomozást, amikor a razzia során szembetalálták magukat az évek óta eltűnt kislány, Madeleine McCann arcával.

A rendőrség az Írországban található Donegal megye egyik házában tartott éppen razziát, amikor a falra függesztve megtalálták az eltűnt kislány arcképét. Madeleine McCann óriás fotója láttán a rendőrök azonnal felvették a kapcsolatot az Interpollal, hogy tájékoztassák őket a felfedezésről.

Madeleine McCann még 2007-ben tűnt el egy portugál üdülővárosból, a hatóságok pedig azóta sem tudtak a nyomára bukkanni. Úgy tűnt, most fejlemény történhet az ügyben.

A rendőröket is megdöbbentette, amikor meglátták a kislány arcát Forrás: Origo

A nyomozók ellenőrizték, hogy az írországi házban élő gyanúsított, a feltételezett pedofil hol lehetett a kislány eltűnésének napján. Hamar kiderült, hogy az ír férfinek nincs kapcsolata Madeleine eltűnésével, mert nem tartózkodott Portugáliában 2007 májusán.

"Attól tartottunk, hogy a gyanúsított megsemmisíti az esetleges bizonyítékokat, amelyeket megpróbáltunk begyűjteni, mielőtt letartóztatnánk. Azonban senki sem volt felkészülve rá, hogy Maddie McCann képét találjuk a falon" – idézte a rendőrségi forrást a Ripost a The Sun cikke nyomán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.