Luxuskocsival jár és teljesen nyugodtank tűnik a Novozánszki Fanni-gyilkosság vádlottja

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Novozánszki Fanni B. László VV Fanni gyilkosság VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy éve húzódik az a tárgyalássorozat, amelyben az ügyészség azt igyekszik bebizonyítani, hogy B. László nem csak elrabolta Novozánszki Fannit és eltüntette holttestét, de meg is gyilkolta a lányt. 

B. Lászlónak minden - a tárgyalásokon felmerült kérdésre - van válasza, sőt, legutóbb a vádlott nagypapája arról vallott, hogy unokáját jóravaló emberként ismeri, akinél soha, semmilyen agressziót nem tapasztalt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Bár az ügyben az FBI is nyomozott, B. László ügyvédje annak nyomozati eredményeit ki kell zárni a bizonyítékok közül, mert nem törvényes módszerekkel végezték a nyomozást - írja a Bors.

Az ügy állása szerint március 22-én és 24-én elhangzanak a vád és védőbeszédek. A bíróság április 29-én hoz ítéletet, amely a szekértők szerint kétféle lehet. Vagy felmentik a férfit vagy akár 30 év börtön is várhat rá.

A lap arról is írt, hogy B. László egyáltalán nem látszik feszültnek a per végkimenetele miatt, sőt, jómódban él, látták, hogy pénteki tárgyalás szünetében egy luxusterepjáró hátsó üléséről vett magához papírokat.

Novozánszki Fanni ügyéről ITT olvashatsz többet.

Forrás: Facebook/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.