Eltűnése után 5 nappal találtak rá a fiatal lány holttestére: megerőszakolták majd meggyilkolták

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság nemi erőszak Emma Roark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kaliforniában élő fiatal nő, a 20 éves Emma Roark még január 27-én tűnt el, öt nappal később holtan találtak rá az American River közelében. A vizsgálatok szerint a lányt megerőszakolták és bántalmazták, a DNS-tesztek alapján pedig az elkövetőt is elfogták.

A 20 éves Emma Roark sétálni indult el otthonról, de amikor órák múlva sem ért haza és a telefonját sem vette fel, családja a rendőrséghez fordult. Holttestét 5 nappal később találták meg, bántalmazója és gyilkosa egy 37 éves hajléktalan, Mikilo Morgan Rawls, akit letartóztattak gyilkosság, nemi erőszak és szodómia gyanújával.

"Egyetlen családnak sem szabadna ezen keresztülmennie" – nyilatkozta Jim Barnes megyei seriff a Crime Online-nak. Hozzátette, a bűnüldöző szervek azon dolgoznak, hogy segítsenek az áldozat családjának megbirkózni a tragédiával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.