Megszólalt a Hollandiában meggyilkolt magyar nő édesapja: drogbáró ölhette meg gyerekét

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál Hollandia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 37 éves magyar nő holttestére bukkantak Hollandiában az észak-hollandiai Orvelte település melletti csatornában, egy tetőcsomagtartóban. Sajtóértesülések szerint Évát drogbáró férje ölhette meg, mert félt, hogy a nő lebuktatja.

Egy járókelő vette észre az észak-hollandiai Orvelte település melletti csatornában úszó tetőcsomagtartót, és azonnal értesítette a hatóságokat. Kiderült, hogy egy régóta eltűnt magyar nő holttestét rejti a tároló. Sajtóértesülések szerint a 37 éves Évát drogbáró férje ölhette meg, mert attól tartott, hogy a nő feljelenti őt a rendőrségen. A Bors megtalálta a nő édesapját, aki elmondta, évek óta nem tudta elérni a lányát.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A szakértők még vizsgálják a halál pontos okát, körülményeit és idejét. Találgatni nem szeretnék, engem csakis az igazság érdekel.

Egy brutális, elmebeteg pszichopatának tartottam. Hiába próbáltam a lányomat megvédeni tőle.

"A szülői szív mindent megérez a gyermekével kapcsolatban. Már rég kiutaztam volna, hogy Éva mellett legyek, de a járványhelyzet miatt nem tehettem. Szerettem volna személyesen megkeresni a lányomat" - mondta.

Meggyőződésem, hogy azért kellett meghalnia, mert újra el akarta hagyni, ez a vadállat pedig attól tartott, hogy kitálal a rendőrségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.